Rotary Assen, Sponsor, Gewoon verdiend, jonge mantelzorgers, dagje uit

Rotary

Veel Rotarians in Nederland zijn trots op wat we doen met onze Rotaryclubs. Omdat we mensen helpen, dicht bij huis of elders in de wereld. Omdat we onze handen uit de mouwen steken bij opvallende en originele acties. Omdat we een uniek internationaal netwerk vormen van bevlogen vrijwilligers. En omdat we via dat netwerk onze professionele kennis en ervaring inzetten in het belang van de ander.

Daar is allemaal niks geheimzinnigs aan, dus dat laten we graag zien. Via www.rotaryhelpt.nl worden de clubs in Nederland zichtbaar en op www.facebook.com/RotaryNLworden door duizenden mensen dagelijks ideeën uitgewisseld.

Rotary laat zich zien. We helpen polio de wereld uit, we realiseren projecten die leiden tot schoon drinkwater, we heten mensen die gevlucht zijn naar ons land welkom in onze clubs. Dat doen we niet omdat het moet, maar omdat het kan. Vrijwillige dienstverlening. Nuttig, nodig en zeker ook: leuk om te doen.

 

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A., statutair gevestigd in Amsterdam. De Rabobank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30046259. De Rabobank staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

 

sponser Gewoon verdiend, Groenhout makelaardij

Groenhout makelaardij

In Assen, Groningen, Hoogeveen en Zuidlaren staan we klaar voor huizenkopers en –verkopers in heel Drenthe en Groningen. Dat onze no nonsense-aanpak aanslaat, blijkt uit de sterke groei die Groenhout Makelaardij doormaakt. Niet voor niets zijn we in 2015 uitgeroepen tot Makelaar van het Jaar. Maar waarom zou je ons geloven? Lees daarom ook de reviews en bekijk de verhalen van tevreden klanten. Benieuwd wat we allemaal in huis hebben om jouw woondroom waar te maken? Kijk op onze website.

 

Carla Oortwijn reizen en evenementen

Carla Oortwijn Travel & Events

In een persoonlijk gesprek bij ons of bij u op kantoor bespreken wij uw specifieke wensen voor uw (bedrijfs)arrangement. Vervolgens wordt uw reis van A tot Z door ons geregeld. Ook na afloop evalueren wij graag uw ervaringen, op basis daarvan houden wij de kwaliteit van onze op maat gemaakte arrangementen hoog!

Onze grote kracht is het geven van vergaande service en dienstverlening aan onze deelnemers.
Voor het organiseren van een groepsreis is nu eenmaal vakkennis en ervaring nodig. Ons advies is dan ook gebaseerd op jarenlange ervaring in het op maat samenstellen van één- of meerdaagse reizen, arrangementen en events. Dit betekent dat het nooit een standaardprogramma wordt.

Er gaat altijd een gastvrouw of -heer mee die een draaiboek heeft van het arrangement met alle gemaakte afspraken. Deze is altijd bereikbaar als er onverhoopt toch problemen zijn. Mocht u geen gastvrouw of -heer mee willen tijdens uw arrangement, dan zullen voorafgaand aan het arrangement hierover afspraken worden gemaakt. Wil je meer weten over onze arrangementen? Kijk op onze website.

 

Hakman en partners, Assen, administratie, advies bureau, belasting, boekhouding, zzp-ers, ondernemingen, partikulieren

Hakman en partners

Wij houden ons sinds 1994 bezig met het verzorgen van administraties, belastingaangiften en jaarrekeningen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies op financieel gebied. Onze manier van werken kenmerkt zich door betrouwbaarheid, betrokkenheid en flexibiliteit.

Vooral het klein- en middenbedrijf voelt zich bij ons thuis, maar ook als u een groter bedrijf heeft met meerdere BV’s kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Wij adviseren bedrijven in elke fase van de onderneming, bij de start, groei, overname of beëindiging. Daarnaast werken wij voor overheden, stichtingen en verenigingen.

Ook als particulier kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij kunnen voor u de belastingaangifte doen. Of bent u mantelzorger voor een minder valide of oudere(n) en steeds meer tijd kwijt aan alle administratieve eisen die er tegenwoordig worden gesteld? Laat ons dat deel van de zorg van u overnemen.

Kortom, zoekt u een administratiekantoor voor periodiek terugkerende werkzaamheden? Wilt u éénmalig advies of gewoon eens van gedachten wisselen? Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Grafisch ontwerper Assen, huisstijl ontwerp, logo ontwerp, geboortekaartjes, trouwkaarten, visitekaartjes, drukwerk

Jolanda Kranenburg Grafisch ontwerp en illustraties

Een grafisch ontwerp is een uiting van een boodschap die je wilt vertellen. De ontwerpen die ik voor jou maak zijn daarom ook uniek en persoonlijk. Mijn doel als grafisch vormgever is om dat wat je wilt vertellen zo helder mogelijk over te brengen. En dan gaat het niet alleen om een mooi plaatje. Een ontwerp roept een gevoel en een emotie op, en het is aan mij om dit gevoel te vangen en te vertalen naar vorm en kleur zodat het de ontvanger raakt.

Deze manier van werken pas ik op al mijn werk toe. Geboortekaartjes, logo’s, flyers, posters, boekomslagen, visitekaartjes…. eigenlijk alles wat je kan bedenken wat bedrukt kan worden of digitaal kan worden gebruikt. Het is een intuïtieve manier van werken gecombineerd met vakkennis en gevoel voor vorm en kleur.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website.

 

Sponsor worden

Wilt u meehelpen? Geld doneren? Iets in natura ter beschikking stellen, bijvoorbeeld een busje, entreekaarten of catering? Of uw tijd, kennis, ervaring en netwerken? Neem dan contact met ons op of schrijf u hieronder in als vrijwilliger/sponsor. Doen, want de kinderen hebben het verdiend!