gewoon verdiend voor jonge mantelzorgers

Uitje Walibi enorm succes!

geplaatst in: Uitstapjes | 0

Alleen maar genieten

Op initiatief van de stichting Gewoon Verdiend (Assen) vertrokken 150 jonge mantelzorgers uit Assen in drie bussen naar pretpark Walibi. Ze zeiden in de bus: ‘Vandaag is het feest. Jullie hoeven niet aan thuis te denken, alleen maar te genieten.’ En dat hebben ze gedaan!

Het uitje werd georganiseerd door Gewoon Verdiend vanuit de grondgedachte dat een kind op z’n minst één keer per jaar gewoon kind moet kunnen zijn. De actie vond brede steun. Bussen werden gratis ter beschikking gesteld, oma’s bakten cake voor onderweg, supermarktklanten spaarden massaal kortingsbonnen voor de entreebewijzen.
Pretpark Walibi verzorgde die zaterdag een speciale ontvangst met goodybags voor de kinderen. Het was een geweldig mooie dag, voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.